pekonidorantti

Pekoni on etenkin internetissä käsite itsessään. Osakseen tämän vuoksi tästä lihaherkusta on keksitty valmistaa mitä erikoisempia johdannaisia. Aiemmin en ole kuitenkaan törmännyt pekonilta tuoksuvaan deodoranttiin.

J&D’s Foods, Inc. -nimiseltä puljulta löytyy useampikin pekonin makua sisältävä tuote. Joukosta löytyy kuitenkin myös jotain muuta syötävien herkkujen lisäksi. Power Bacon on deodorantti, joka saa käyttäjänsä tuoksumaan pekonilta, sillä kukapa ei haluaisi tuoksua tällaisilta rasvaisilta lihanpalasilta?

Tuotteen luvataan antavan 24 tunnin kestoinen tuoksu ja sen käyttäjiä kehotetaan varautumaan kimppuun juokseviin eläimiin sekä nälkäisiin ihmisiin. Yksi pötkylä maksaa noin 7,5 euroa ja sitä käytetään kuin normaalia deodoranttia. Kysymykseksi jää oikeastaan vain se, että voittaako lihalta tuoksuminen hien hajun?

Lähde

Edellinen artikkeliTestissä Sonyn uudet lisäkamerat älypuhelimeen sekä Xperia Z1:n kuvausominaisuudet
Seuraava artikkeliCarbon Fiber Playing Cards – Pelikortit hiilikuidusta