homekite

Japanissa keksitään kyllä tuottaa kaikenlaista. Kiireisillä lapsiperheillä ei välttämättä ole tiheään asutussa kaupungissa kovin usein aikaa mennä esimerkiksi lennättämään leijaa ulos. Tämän vuoksi leluvalmistaja Takara Tomy onkin nyt kehittänyt leijan, jolla voi leikkiä sisällä ilman tietoa tuulesta.

Homekite toimii kaiken lisäksi ilman paristoja. Se pysyy ilmassa pienen propellin ansiosta. Tämä saadaan pyörimään kiertämällä leijanarun toisessa päässä olevan osasen kahvaa. Kyseinen laite ei siis ole radio-ohjattava, mutta eipä normaalistakaan leijasta tällaista ominaisuutta löydy. Lennätysjohdon pituus on 60 cm ja leijan mitat taas ovat: 34 cm X 5 cm X 18 cm.

Homekitejä on saatavilla muutamilla erilaisilla kirkailla värityksillä varustettuina. Yksi leija kustantaa noin 40 euroa. Mukana tulee japaninkieliset, mutta kuulemma helposti tulkittavat ohjeet.

Lähde

Edellinen artikkeliPimeässä hohtavaa jäätelöä tyyriillä hinnalla
Seuraava artikkeliNimbus – kojelauta omille kiinnostuksen kohteille