https://www.youtube.com/watch?v=tNnP1YJEk5Y

Naruilla voi kiinnittää vaikka mitä vaikka mihin, mutta välillä niiden pujottaminen esimerkiksi tiheäoksaisten puiden ympärille voi olla todella haastavaa. Boomerope on laite, joka tekee tästä narujen ongelmasta lopun.

Hilavitkutin koostuu kahdesta osasta. Ensimmäinen on kotelo, joka sisältää kaksi nauhaa, jotka taas liikuttavat toisen osan koukkua edestakaisin. Tämä koukku sitten sujauttaa narun halutun kohdeen ympärille yhden vetäisyn avulla. Tämän jälkeen narun pää kiinnittyy laitteen toiselle puolelle ja koukun voi taas avata. Lopuksi Boomerope voidaan laskea maahan ja pujotetun narun kummatkin päät ovat taas käyttäjän käsissä. Näin ollen voi unohtaa heittopainojen viskomisen sekä puihin kiipeilemisen.

Laitteen kehittäjien mukaan Boomeropea voisivat käyttää niin telttailijat kuin vaikkapa pelastustyöntekijätkin, sillä sen operointi on nopeaa ja yksinkertaista. Myös koukkupään kulmaa voi kääntää erilaisia tehtäviä varten ja koko järjestelmän voi kiinnittää moneen erilaiseen varteen. Yksi setti maksaa kickstarter.com-rahoittajalle halvimmillaan noin 180 euroa toimituskuluineen. Mukana ei siis tule vartta, mutta sellaisen saa ostettua vaikkapa rautakaupasta.

Lähde

Edellinen artikkeliGeneral Electric testailee 3D-maalausta
Seuraava artikkeliTestissä Sonyn uudet lisäkamerat älypuhelimeen sekä Xperia Z1:n kuvausominaisuudet