Sarjakuvamaisia laukkuja ja reppuja

sarjakuvalaukku

Perjantai alkaa olla tässä vaiheessa pulkassa ja viimeistkin koulu- ja työpäivät päättynevät tähän aikaan lukuunottamatta tietty muutamia tärkeitä ammatteja. Jos arkipäivät kaipaavat piristystä, niin mistä sitä lötäisikään paremmin kuin sarjakuvista. Nyt voit nostaa selkään tai olallesi laukun, joka on kuin suoraan piirretyistä tarinoista.

Nämä kuljetusvälineet on värjätty ja muotoiltu siten, että ne varmasti herättävät huomiota ja kummastusta. Parhaan kuvan tuotteista saa katsomalla yllä olevaa valokuvaa. Saatavilla on niin laukkuja kuin reppujakin erilaisilla sarjakuvamaisilla värjäyksillä varustettuna. Halvin malli irtoaa noin 12 eurolla ja kallein kustantaa lähes 20 euroa.

Tuotteita välittää AliExpress.com, joka vastaa muita Kiinasta ihmeellisyyksiä toimittavia nettikauppoja. Tuotteiden laatu ei siis välttämättä ole korkeimmasta päästä, mutta kyllä tällaisten herättämistä ilmeistä saa varmasti rahoilleen vastinetta.

Lähde