Leef Bridge on muistitikku, joka toimii niin kännyköissä kuin pöytäkoneissakin

Kännyköistäkin on jo hyvän tovin aikaa löytynyt paikkoja pikkuruisille muistikorteille. Näiden avulla tiedonsiirto onnistuu tietokoneiden välillä ilman minkäänlaisia langattomia yhteyksiä. Yleensä tässä tapauksessa tarvitaan kuitenkin jonkinlainen sovitin pienen muistikortin tietokoneeseen yhdistämistä varten.

Toinen vaihtoehto on tietty tehdä liitos puhelimelle sopivan kaapelin avulla, mutta nämä tuppaavat aina katoamaan jossain vaiheessa. Leef Bridge kokoaa erilaisten tietokoneiden ja puhelimien tiedonsiirron yhteen muistikorttiin.

Laite toimii Macin, Windowsin sekä useimpien Android-laitteiden kanssa. Myös Windows 8:a käyttävät tabletit kuuluvat tuettuihin laitteisiin. Leef Bridgestä löytyy micro- sekä normaalikokoinen USB-liitin. Valmistajan mukaan Android-laitteista tulee löytyä tarkoitusta varten jokin tiedostonhallintaohjelmisto. Listan varmasti tämän USB-tikun kanssa toimivista härveleistä löytää täältä.

Muistitikkuja on saatavilla 16, 32 ja 64 GB malleissa ja hinnat alkavat noin 14 eurosta. Tuotetta pitäisi olla saatavilla valmistajan omien nettisivujen lisäksi ”suurimmilta jälleenmyyjiltä” jopa Euroopassa.

Lähde