YouTubessa Alton Porter -nimellä liikkuva mies rakensi ilmeisesti halloweenin kunniaksi neljällä roottorilla leijuvan kopteriaaveen.

Videolla nähdään kuinka valkea kummajainen pystyy leijumaan kaikkiin suuntiin sekä ylös ja alas. Tämän lisäksi haamulla on hehkuvat silmät ja sen kaapu heiluu komeasti roottoreiden ilmavirrassa. Projektin pohjalla on kokonaan itse kyhätty Quad-kopteri, mutta kaipa tällaisen modifikaation pystyisi valmiisiinkiin malleihin väsäämään.

Tästä tulee hieman mieleen lentävä RC-Superman. Kyllä tämä aave varmasti muutaman ihmisen saattaa säikäyttää tuona kummitusten yönä. Ongelmana tosin lienee kovaa ääntä pitävät propellit, joita ei tässä videossa kuule taustamusiikin johdosta. Kyllä välillä hämmästyttää, mitä kaikkea sitä keksitäänkin nostaa ilmaan radio-ohjattavien härveleiden avulla. Taitaa silti olla niin, että lentävä ruohonleikkuri säilyy kirjoittajan mielestä hienoimpana näistä rakennelmista.

Lähde (Video)

Edellinen artikkeliÄlypuhelimesta mikroskooppi, jolla näkee jopa soluja
Seuraava artikkeliLeef Bridge on muistitikku, joka toimii niin kännyköissä kuin pöytäkoneissakin