socksnappers-proto

Parittomat sukat ovat käsite sinällään. Joskus pesukone nielee toisen jalanlämmittimen ja joskus taas sukka saattaa vain mystisesti kadota komerosta. Sock Snappers on kickstarter-projekti, joka keskittyy tämän sukkaongelman ratkaisemiseen.

Idea perustuu pikkuisiin ABS-muovista koostuviin palasiin, jotka napsautetaan sukkiin. Nämä mahdollistavat sukkaparin kytkemisen hetkellisesti toisiinsa. Palaset ovat kehittäjänsä mukaan niin matalaprofiilisia, että ne eivät aiheuta ylimääräistä hankausta käyttäjänsä jaloissa. Lisäksi lopullinen tuote on läpinäkyvä, joten sen ei pitäisi iskeä muodistaan tarkkojenkaan ihmisten silmään.

Sock Snappersit kestävät kylmyyttä, kuumuutta ja vettä. Niitä voi siis käyttää esimerkiksi pyykkiä pesukoneella pestessä ja näin estää sukkien joutumisen kauas toisistaan. Jotenkin mainoskuvissa esiintyvät palaset näyttävät kuitenkin siltä, että ne varmasti aiheuttavat huonolla tuurilla hankaumia jalkoihin. Noh mielenkiintoinen idea sinänsä.

Noin 7 euron panostuksella saa tarpeeksi nipsuttimia kymmentä sukkaparia kohti Suomeen asti toimitettuna. Valitettavasti myös tällainen bisnes lienee tiukalla 3D-tulostimien yleistyessä.

Lähde (Kickstarter)

Edellinen artikkeliTactical BBQ Apron muistuttaa enemmin taisteluvyötä kuin esiliinaa
Seuraava artikkelicastAR – laajennettua todellisuutta kevyillä laseilla

4 KOMMENTIT

  1. Njaa, minulla on jokunen pari sukkia, joissa on pienet nepparit. Toisessa uros ja toisessa naaras, ja sukat voi napsauttaa yhteen koneeseen laittaessa. Niitä ei huomaa sukkia käyttäessä ollenkaan.

  2. Niin miks tähän kickstartteria tarvittas ku jokanen voi painella nappikauppaan ja ostaa neppareita ja liittää ne sukkiinsa.

    • Näitä SAM:in mainitsemia Sukkanipsuja meillä on ollut 4 hengen perheessä käytössä puolisen vuotta, ja täytyy sanoa että toimii. Hyvä tuote joka on helppo ja nopea käyttää ja lisäksi monipuolinen. Muistakin vastaavista tuotteista on kokemusta, mutta ne jäivät aika pian pois käytöstä syystä taikka toisesta..

Kommenttien lisääminen on estetty.