Armeijan ja erikoisjoukkojen iskuryhmät juotuvat kantamaan mukanaan kasoittain tärkeitä apuvälineitä. Nämä kiinnitetään yleensä soturin päällä olevaan taisteluvyöhön. Suomen puolustusvoimissakin vuosia kummitellut ”tetsari” on pikkuhiljaa vaihtumassa uudenlaiseen malliin, jossa lokeroita on helpompi kiinnitellä, irroitella ja asetella oikeisiin paikkoihin. Samaa tekniikkaa on hyödynnetty myös tässä kotigrillaajan esiliinassa.

Tactical BBQ Apron on 100% puuvillaa ja siitä löytyy tarpeeksi lokeroita sekä koukkuja kaikkien grillauksessa tarvittavien härveleiden kuljettamiseen aina mausteista paistolastoihin. Laite perustuu armeijoiden käyttämään MOLLE-teknologiaan. Mukana tulee 2 suurta ja 3 pienempää pussukkaa, lisäksi esiliinasta löytyy säädettävä vyö, jolla sen saa napsautettua grillajan ympärille.

Tällainen asuste ei tietenkään suojaa lentäviltä kranaatin sirpaleilta tai vastaavilta, mutta voi pelastaa pihvisi pohjaan palamisen lastaa etsiessä. Tuote lähtee kuluttajan mukaan ~26 eurolla.

Lähde

Edellinen artikkeliHammerhead – navigointilaite suoraan polkupyörän tankoon
Seuraava artikkeliSock Snappers – ei enää parittomien sukkien etsimistä