https://www.youtube.com/watch?v=GGdH0caXdec

Useita laitteita aina kattolampuista televisioihin voi nykyään ohjata WiFi:n avulla. Nyt iKettle-niminen laite tuo tällaisen langattoman ohjauksen myös vedenkeittimeen.

Keittimen voi kytkeä päälle iPhone-sovelluksella mistä tahansa kotikartanonsa kolkasta. Lisäksi laite pystyy herättämään käyttäjänsä aamulla ja kysymään halutaanko vesi heti kiehumaan. Kun H2O on saavuttanut asetetun lämpötilan, pystyy iKettle säilyttämään nesteen kuumana, kunnes omistaja sitä tarvitsee. Härvelistä löytyy neljä eri lämpötila-asentoa aina 65 asteesta 100 celsiukseen. Jos vesi pääsee loppumaan, sammuu keitin automaattisesti.

iPhonen lisäksi laitetta voi kontroilloida internetin ylitse myös jollain toisella älypuhelimella tai tabletilla. Keittoastian tilavuus on 1,8 litraa ja härveli painaa noin 1,6 kg. Laitteen voi ennakkotilata 118 euron hintaan firebox.com-sivustolta.

Lähde

Edellinen artikkeliElectric Paint Pen piirtää sähköä johtavia viivoja
Seuraava artikkeliJetovator on astetta rajumpi ”vesi-jetpack”