Valitettavasti jotkut ihmiset kärsivät jatkuvasta käsien vapinasta. Tällöin voi olla hankala esimerkiksi syödä ruokaa sotkematta samalla sitä ympäri pöytää. Liftlabs on kehittänyt laitteen, joka kumoaa käsien tärinän.

Liftware-niminen palikka on pulleahko kahvaosa, johon voi kiinnittää esimerkiksi lusikka- tai haarukkapään. Laite toimii hieman samalla tavalla kuin vaikkapa videokameroiden vakaimet. Härveleitä voi ostaa valmistajan nettisivuilta joko itselleen, kaverille tai sitten lahjoituksena kansainväliselle vapinasta kärsivien säätiölle, ietf:lle. Yhdellä latauksella voi nauttia noin 3-6 ateriaa riippuen syömistottumuksista.

Kuten lääkinnällisten laitteiden kanssa yleensä on ikävä kyllä tapana, kyseessä ei ole aivan mikään halvin tuote. Yksi setti maksaa noin 220 euroa. Siinä tulee itse laite, lusikkapää, säilytyspussi, laturi sekä 10 pyyhinliinaa. Yllä olevalla videolla näkyy kuinka liftware toimii kovemmankin tärinän vaikutuksessa.

Lähde

Edellinen artikkeliWoodsman Axe Coffee Table – kirveet pöydänjalkoina
Seuraava artikkeliWingman – ilmatyynyllä toimiva kottikärry