Välillä on vaikea uskoa jotain netistä löytämiään tuotteita todeksi. Tässä on taas yksi näistä yllättäjistä. Lentoyhtiöt tuppaavat nykyisin veloittamaan innokkaasti ylimääräisistä matkatavaroista. Jaktogo hyödyntää pikkuista porsaanreikää ja mahdollistaa matkustajan pukea ylimääräiset kamppeet yllensä.

Näin ollen asiakkaalla ei periaatteessa ole lisäveloitettavaa käsimatkatavaraa. Vaikka kaikkia tavaroitaan ei tällaiseen vaatteeseen pakkaisikaan, voi sillä helposti kuljettaa rajoituksista yli menevät kilot mukanaan. Vaikka tuotetta markkinoivat ihmiset kertovat, että kyseinen härveli on toiminut hyvin useilla eri lentoyhtiöillä, niin voin vain kuvitella sitä turvatarkastuksen päänpyörittelyä, joka tästäkin syntyy.

Kuljetusvaatetta on saatavilla useissa eri malleissa ja näiden hinnat vaihtelevat noin 80 eurosta aina lähes 240 euroon asti. Kalleimmat mallit on tehty nahkasta. Hintojen puolesta tuote soveltunee paremmin paljon matkustaville ihmisille. Toisaalta miksi ei vain jättäisi niitä ylimääräisiä kiloja pois pakkausvaiheessa?

Lähde

Edellinen artikkeliThe Peachy Printer – 100 dollarin 3D-tulostin
Seuraava artikkeliTriposo Travel Belt ohjaa perille värinän avulla