~5m korkea AT-ST Walker suoraan Star Wars -elokuvista!

at-st

Netin huutokaupoista löytää toisinaan yhä hämmästyttävämpiä kauppakohteita. Nyt ebay.co.uk-sivustolla olisi myynnissä ”elävän kokoinen” replika Star Wars -elokuvien ainiaan pelottavasta kävelijärobotista.

Melko kookasta härveliä myydään esimerkiksi näyttely- ja markkinointitarkoituksiin. Laitteen rakennusmateriaalina on käytetty puuta ja metallia ja robottikopion luvataan kestävän hyvin ulkoilmassa. Mukana tulee traileri, jossa AT-ST:tä voi kuljettaa vaikka ympäri kyliä. Lisää kuvia robotista löytyy sen markkinointisivulta, jonne pääsee vaikkapa alla olevasta linkistä.

Paljonko tällainen komistus sitten kustantaa? Noh, tällä hetkellä sitä markkinoidaan noin 11600 eurolla, jota vastaan voi tietty tehdä oman tarjouksensa. Tuote sijaitsee Isossa-Britanniassa, joten sen tilaaminen Suomeen voisi tulla vielä nykyistäkin hintaa huomattavasti kalliimmaksi. Tämän lisäksi Star Wars -harrastajat ovat hankkineet tietoonsa, että ”elävän kokoinen” malli olisi oikeasti 8,6 metriä korkea.

Lähde

Tuotteen Ebay-sivu