Etenkin henkilöautojen määrä vain kasvaa kasvamistaan. Nykyisin useammasta perheestä löytyykin useampi auto. Tilaa sen sijaan on yhä vähenevissä määrin. Cardok piilottaa aujoneuvoja maan alle.

Tämä hilavitkutin muistuttaa eräänlaista hissiä, johon parkkeerattava auto ajetaan. Tietty laitteen asentaminen vaatii hieman vaivaa ennen varsinaista käyttöönottoa. Cardok pystyy nostamaan ja laskemaan jopa 10000 kg painavia kappaleita, joten sen päälle voi tarvittaessa parkkeerata toisen auton ja alempi ajoneuvo on silti käytettävissä. Yhden telineen tason luvataan kantavan noin 3000 kg, joka riittää helposti henkilöautolle.

Nostoon ja laskuun kuluu valmistjaan mukaan ainoastaan 30 sekuntia, joka on jopa lyhyempi aika kuin autotallin oven nousuun kuluva vastaava.

Firmalla on tarjottavilla useampia eri malleja systeemeistä. Yksi näistä tukee useampaa autoa rinnakkain ja toinen mahdollistaa nostoalustan pyörittämisen. Hinnat vaihtelevat aina noin 45000 eurosta 53000 euroon.

Lähde

Edellinen artikkeliKapture nauhoittaa tärkeimmät keskustelut
Seuraava artikkeliSprout – lyijykynän jämistä kasveja!