Jos olet vaikkapa niitä ihmisiä, jotka lainaavat rahaa muille pelkällä puhutulla sopimuksella tai sitten haluat vain voittaa väittelyt ja tallentaa nämä tilanteet välittömästi, niin Kapture on varmasti huomiosi arvoinen laite.

Tämä hilavitkutin on ranteeseen asennettava ääninauhuri, joka säilöö jatkuvasti 60 tallentamaansa viime sekuntia. Jos käyttäjä ei reagoi mitenkään vaihtuu puskurin sisältö automaattisesti. Sen sijaan, mikäli ranneketta napautetaan, jättää se nauhoittamansa asiat muistiinsa ja lähettää ne jopa esimerkiksi matkapuhelimeen.

Kännykän softalla voi sitten nimetä, tägätä, filteröidä ja leikata äänitteen haluamaansa muotoon ja kokoon. Erilaisten suullisten sopimusten kanssa tällä härvelillä voi varmasti saada puijarit kuriin, mutta muuten 60 sekunnin tallennusaika on melko lyhyt.

Kickstarter.com:ssa pörrävä tuote irtoaa rahoittajilleen vielä tätä kirjoitettaessa ~55 eurolla. Tällä hinnalla saa joko mustan tai valkoisen mallin.

Lähde

Edellinen artikkeliThe Sidewalk Scribbling Scooter – potkulaudan ja katuliitujen yhdistelmä
Seuraava artikkeliCardok – parkkeerausta pihanurmen alle