Kinesis Freestyle2 on näppäimistö, jonka voi halkaista itselleen sopivaksi

halkaisunäppis

 

 

Näppäimistöjä on vaikka millä mitalla. Pelkästään fyysisistä versioista on malli jokaisille sormille. Kinesis Freestyle2 vie homman vielä askeleen pidemmälle ja antaa käyttäjän asetella puolet näppäimistöstä eri asentoon kuin toisen puoliskon.

Kyseinen malli on uudistettu versio aiemmasta samalla periaatteella toimivasta tuotteesta, johon en kuitenkaan ole aiemmin törmännyt. Ideana on siis, että näppäimistön puolikkaat voi asettaa esimerkiksi vinottain toisiinsa nähden tai leveämmälle kuin normaalissa näppäimistössä. Mukaan voi tarvittaessa ostaa vielä numpad-osan, jonka voi vapaasti asettaa haluamalleen paikalle. Lisätelineillä voi asettaa näppäimistöpuolikkaiden kulmaa myös pystysuunnsaa.

Tarjottavilla osasilla näppäimistönsä saa oikeastaan lähes mihin tahansa asentoon. Tiedä sitten kuinka käytännöllistä on virittää puolikkaansa erinäisiin kulmiin ja kiertoihin. Itse ainakin olen tyytyväinen nykyiseen asetelmaan. Noh, ainakin tuotetta arvostelleet ihmiset ovat olleet tyytyväisiä ostokseensa. Halvimmillaan härvelin saa ~70 eurolla. Lisäpalaset kustantavat muutaman kympin päälle.

Lähde