pressy

Nykyisistä älypuhelimista on karsittu jo lähes kaikki napit pois. Osa käyttäjistä kuitenkin haikailee vielä fyysisen näppäimistön perään ja itselläkin siirtyminen kosketusnäyttöön venyi melko pitkäksi. Pressy ei palauta täydellistä näppäimistöä nykyisiin puhelinmalleihin, mutta tuo takaisin ainakin yhden fyysisen kytkimen.

Kickstarter-rahoitusta keräävä härveli työnnetään 3,5 mm kuulokeliitäntään. Se uppoaa lähes kokonaan tähän aukkoon, mutta jättää pinnalle pikkuruisen painokytkimen. Kyseistä nappulaa voi sitten esimerkiksi käyttää taskulamppusovelluksen pikaiseen käynnistämiseen.

Painikkeeseen voi ohjelmoida erilaisia toimintoja sen mukaan painetaanko sitä esimerkiksi kerran, kahdesti tai kerran pitkään. Omien asetusten säätäminen on helppoa mukana tulevan ohjelmiston avulla. Härveli toimii kaikissa Android-malleissa, jotka ovat versionumeroltaan vähintään 2,3. Kirjoitushetkellä Pressy irtoaa kickstarter.com:sta noin 13 euron panostuksella.

Lähde

Edellinen artikkeliDICE+ on 2000-luvun noppa
Seuraava artikkeliTIHK auttaa karkaamaan käsiraudoista