PatrolBot Mark II auttaa suojelemaan nurmikkoasi sohvalta käsin

Etenkin rapakon takana oman puutarhan ylläpito koetaan erityisen tärkeänä tehtävänä. Eräs tuholaiseläimiin kyllästynyt mieshenkilö nimeltään Steve Norris päätti rakentaa robotin pihansa suojelemista varten.

PatrolBot Mark II:n metallirungosta löytyy kirkas taskulamppu, 100 dB äänitorvi sekä vesipyssy. Kaikkia näitä voi kontrolloida kauko-ohjaimella vaikkapa asunnon sisältä käsin. Laitteeseen on asennettu tätä tarkoitusta varten myös kamera, joka pystyy välittämään kuvaa niin päivällä kuin yölläkin.

Tarkemmat tiedot rakentamiseen käytetyistä osasista löytyy yllä olevan videon alusta. Kyseisellä pätkällä käydään myös läpi kaikki robotin ominaisuudet. Tietty härvelistä tekisi paremman se, että kyseinen laite osaisi itse partioida nurmialueella eikä vaatisi jatkuvaa ihmisen ohjausta. Myös naapureiden pinna voi olla koetuksella, jos keskiyöllä rupeaa häätämään jäniksiä pihaltaan 100 dB äänitorven avulla.

Lähde