Mirror 180 tarjoaa peilin kahdelle pienemmässäkin tilassa

180mirror

Yleisesti ottaen pienemmissä asunnoissa ei paljoa sitä turhaa tilaa ole. Jos sattuu vielä asumaan jonkun kanssa samassa kämpässä ja kumpikin asukki vielä peilailee itseään samaan aikaan, niin Mirror 180 voi ratkaista useammankin ongelman.

Kyseinen pyöreä peili on jaettu keskeltä kahtia siten, että sen edessä voi seistä samaan aikaan kaksi henkilöä ja kummatkin saavat silti nauttia omista peilikuvistaan. Kyseisellä laitteella on myös taiteellisia ominaisuuksia, sillä sen voi asettaa näyttämään ihmisiä eri korkeuksilta tai sitten heijastamaan huoneen eri alueita.

Halkaisijaltaan esine on ~50 cm ja materiaalina on käytetty lasin lisäksi puuta. Valitettavasti tuote on hinnoiteltu taide-esineiden tapaan 210 euron tietämille, joten mikään opiskelijakämppien tilanihme se ei ainakaan todennäköisesti ole.

Lähde