Sinänsä kumpikaan näistä kahdesta systeemistä ei ole uusi, mutta ne sopivat sen verran hyvin yhteen, että päätin esitellä tämän sidoksen.

Field Trip on jo nyt Androidille ja iOS:lle löytyvä sovellus, joka osaa kertoa mitä kaikkea ympräriltäsi löytyy aina maamerkeistä ravintoloihin. Tämä lienee erityisen kätevää esimerkiksi lomaillessa itselle vieraissa paikoissa. Tähän asti tiedot on kuitenkin joutunut kurkkaamaan älypuhelimensa näytöltä, mutta jatkossa kaiken tiedon saa suoraan silmänsä eteen.

Sovelluksen kehittäjät nimittäin ovat kertoneet kyseisen softan tulevan saataville myös Googlen älylaseille. Kunhan nyt ensin kyseinen härveli itse tulee kuluttajien saataville. Sinänsä hauska nähdä vaihteeksi jokin muu tarkoitus tälle uudelle keksinnölle kuin pelkästään ensimmäisen persoonan videokuvaus. Lisäksi Google Glass sopii tarkoitukseenkin hyvin, sillä siinä riittänee akku sopivasti turistin päivämatkan ajaksi ja laitteen voi sitten illalla laittaa hotellissa latautumaan.

Lähde

Edellinen artikkeli[Konsepti] Käännöksiä sanoja alleviivaamalla
Seuraava artikkeliCanary suojaa kotia mahdollisimman yksinkertaisesti