WISE helpottaa kokeiden arvostelua

Maailma vierii eteen päin, mutta monivalintakokeet pitävät pintansa opetuskäytössä. Näin on etenkin rapakon tuolla puolen, jossa ne taitavat olla vieläkin yleisempiä kuin täällä. Nyt kyseistä opetusmetodia käyttävät opettajat voivat tarkastaa nämä testit suoraan iPhonellaan, mikäli sellaisen omistavat.

Applen sovelluskaupasta löytyvä softa on ilmainen 100 ensimmäiseen skannaukseen asti. Vaadittavat testikaavakkeet voi lähettää printteriin suoraan älypuhelimestaan. Testikysymyksiä voi olla maksimissaan 100 ja niiden skannaamiseen menee muutama sekunti. Ohjelmiston tarkkuus on 99%.

Lisäksi WISE tuottaa kaikki tarvittavat graafit ja analyysit testituloksista. Jotenkin, puhelinta kokeita tarkastaessaan räpläävä opettaja, ei kuitenkaan kuulosta niin ammattimaiselta. Toisaalta tekniikka itsessään on tietysti ihan ymmärrettävä, sillä monivalintatestejä käydään nykyisellään läpi melko vanhoin keinoin. Vaan olisko siis aika luopua kyseistä palluroiden värjäämisestä kokonaan?

Lähde