Tylsistyttääkö tavallisen nuotion punakeltainen hehku? Kaipaisitko hieman magiaa nuotioiltoihin? Jos vastasit kyllä, niin Mystical Fire tarjoaa juuri näitä ominaisuuksia perinteiseen nuotioon.

12 pussin paketissa myytävä aines muuttaa normaalit liekit sateenkaaren värisiksi noin 15 minuutin ajaksi. Värit syntyvät ilmeisesti samalla tavalla kuin ilotulitteissakin eli erilaisten metalliseosten palaessa. Tämän takia kyseisessä ”maagisessa” nuotiossa ei suositella paistettavan makkaraa tai muutakaan ruokaa.

Tuotteen kerrotaan sopivan kaikkiin kohteisiin, joissa on palavaa puuta. Näihin kuuluvat niin takat kuin avonuotiotkin. Tämä aine voisi siis varmaan toimia myös pienissä juhannuskokoissa, jotka olisivat luultavasti aika näyttäviä. Hintaa pussukoilla on yhteensä ainoastaan vähän alle 8 euroa, joskin tämän tuotteen saaminen Suomeen on asia erikseen.

Lähde

 

Edellinen artikkeliWISE helpottaa kokeiden arvostelua
Seuraava artikkeliTesti: NOOX XCIO Bluetooth -kuulokkeet