Vielä ei ole olemassa jääkaappia, joka lähettäisi älypuhelimeen tiedon siitä, mitä kaupasta pitikään ostaa. Sen sijaan kananmunille vastaava laite on nyt tarjolla.

Egg Minder näyttää ulkopuolisesti melkein normaalilta munakotelolta, mutta lähettää WiFi:n avulla tiedon munatilanteestasi minne tahansa. Kananmunien määrän lisäksi laite osaa myös kertoa milloin vanhin muna saapui telineeseen. Kaiken lisäksi, kun omistaja avaa jääkaappinsa, Egg Minder automaattisesti valaisee vanhimman kananmunansa. Näin munien kuluttaminen tuoreusjärjestyksessä on helpompaa.

Hilavitkuttimeen mahtuu kerrallaan 14 kananmunaa ja jokaisesta syvänteestä löytyy oma LED-valo ja sensori. Laite saa virtansa kahdesta AA-paristosta ja sen luvataan toimivan alhaisissa lämpötiloissa. Itseä lähinnä huolettaa paristojen kestoikä, sillä langattomaan ulkolämpömittariin saa ainakin olla koko ajan vaihtamassa paristoja kylmemmillä keleillä.

Laite irtoaa tällä hetkellä n. 11 euron hintaan, joten sen ei ainakaan tulisi olla este tällaiselle kotelolle.

Lähde

Edellinen artikkeliTuki tabletille lentomatkan ajaksi
Seuraava artikkeliSolSource kokkaa auringon säteillä