Erilaisia käyntikortteja on luotu vaikka mistä materiaalista ja kaikissa maailman muodoissa. Itse en ollut kuitenkaan ennen näitä läpysköjä törmännyt istutettaviin nimikortteihin.

Day2Day on tulostusyritys, joka tarjoaa mahdollisuuden printata tekstiä ja kuvia istutettavalle paperille. Lappusten sisään on siroteltu erilaisten luonnossa kasvavien kukkien siemeniä. Istuttaminen tapahtuu asettamalla paperinpalanen mullalla täytettyyn ruukkuun ja peittämällä läpyskä pienellä määrällä maata. Siemenet itävät 7-10 päivän sisällä.

Laput itsessään koostuvat, siementen lisäksi, kierrätetystä paperista tuotetusta massasta. Toiselle puolelle voi sitten valita 8,89 cm X 5,08 cm kokoisen väritulosteen haluamillaan teksteillä ja kuvilla. 100 kappaletta käyntikortteja irtoaa n. 20 euron hintaan.

Mielenkiintoinen idea. Usein ihmiset heittävät saamansa käyntikortit suoraan roskiin ja pahimmassa tapauksessa maahan. Tällaisten keksintöjen avulla nämä roskakasat voisivat muuttua kukkakasoiksi.

Lähde

Edellinen artikkeliHandibot yhdistää älypuhelimen jyrsimeen
Seuraava artikkeliLiekkejä nielevä pikkuruinen moottori