Erilaiset kartat nuppineuloineen ovat tuttuja monista seikkailuelokuvista. Jos matkustelee paljon ja kaipaa vastaavaa kirjanpitomenetelmää vierailemistaan maista, on Luckies of London Scratch Map varmasti kiinnostava vaihtoehto.

Kyseinen tuote vastaa normaalia maailmankarttaa, mutta se on päällystetty arvoista tutulla aineksella, jonka voi raaputtaa pois. Täten on helppo merkitä maat, joissa on jo vieraillut. Voipahan sitä asettaa myös itselleen tavoitteeksi raaputella mahdollisimman suuri osa kartasta näkyviin.

Koskematon kartta on ulkonäöltään vanhaa merirosvokarttaa muistuttava kullanruskea paperikäärö. Paljastetussa karttaosassa eri maanosat on erotettu erilaisten värien avulla. Kyseinen kartta irtoaa nyt hieman päälle kymmenen euron hintaan, joten mikään valtava sijoitus se ei todennäköisesti ole. Arvostelut kehuvat tuotteen laatua ja sanovat idean toimivan hyvin.

Lähde

Edellinen artikkeliPitkiä lautoja ja rappusia
Seuraava artikkeliTasku, joka antaa suojaa taskuvarkailta