Kuudesti pyörähtävä ruuvinväännin

Tässä oikea remonttimiehen kuudestilaukeava! WORX:n valmistama akkuruuvinväännin sisältää kuusi erilaista vaihtopäätä omassa rullassaan laitteen sisällä.

Kuusi päätä voi valita mielensä mukaan ja laitteen mukana toimitetaan 2 vaihtorullaa, joihin voi koota itselleen tärkeimmät meisselit. Ristipään vaihtaminen toiseen käy kätevästi pienellä liu’utusliikkeellä. Akkukeston luvataan säilyvän ilman käyttöä jopa 18 kuukautta, joten vääntimen tulisi olla aina valmiina.

Mukana toimitettavien 12 vaihtopään lisäksi kaikkien 1/4 tuumaisten lisäpalasten luvataan toimivan mekanismin kanssa. Kyseinen härveli ei kuitenkaan ole mikään työmaiden uurtaja, vaan pääasiassa kodin pienten esineiden ja asioiden korjausta varten. Siinä toimessa laitteen tekniikka osoittautuu ehkä hyödylliseksi. Ainakin vaihtopäiden säilyttäminen helpottuu hieman.

Kyseisestä esineestä saa pulittaa vähän päälle 30 euroa. Hintaan saa kaiken tarvittavan akusta ja vaihtopäistä aina laitteeseen itseensä asti.

Lähde