Pää pyörällä suunnasta?

Opastekyltit ovat kautta aikojen olleet melkoisessa asemassa sitten teiden keksimisen. Vaikkakin nykyään on tarjolla ties minkälaisia GPS-navigointilaitteita, niin ei tutuista kylteistä luopuminen ole oikestaan mahdollista. Points siirtää nämä suunnannäyttäjät nykyaikaan.

Kyseinen kyltti sisältää ohjaustalun, josta käyttäjä voi valita kohteen, johon haluaa suunnistaa. Vaihtoehdot voivat vaihtua automaattisesti ajankohdan ja tarjonnan mukaan. Tiedonsiirto hoidetaan Wi-Fi:n avulla. Valinnan jälkeen suuntaviitta kääntää taulunsa osoittamaan haluttua kohdetta päin. Mukaan voi lisätä toiminnallisuuksia esimerkiksi siten, että kahvi-nappulaa painaessaan tienkulkija näkee missä on kolme lähintä kuppilaa.

Kyseistä härveliä voisi myös käyttää esimerkiksi festareilla näyttämään kuka esiintyjä soittaa milloinkin missä. Vielä nykyisin kyseisiä laitteita ei näy kadunkulmissa, mutta niitä koitetaan jo kaupata edellä mainitun kaltaisiin tilaisuuksiin tiennäyttäjiksi.

Lähde