http://www.youtube.com/watch?v=W7lkptQBxZM

Suihkusta on tullut hyödyke, jonka moni ihminen kokee lähes välttämättömäksi. Nyt eräs kickstarter-yrittäjä tarjoaa vettä paineella missä tahansa sitten olitkaan.

Rinse Kit on eräänlainen kanisteri, joka täytetään puutarhaletkun avulla vedellä. Hanasta nopeasti syöksyvä H2O saadaan täten myös säilymään paineistettuna, joten kyseisen nesteen voi suihkia ulos siellä minne säiliön kantaakaan. Täytenä astia painaa n. 7 kg. Härvelin suutinpää muistuttaa puutarhan kastelusta tuttua säädeltävää osasta. Siitä löytyy 6 erilaista sumutusasentoa eri tilanteisiin.

Kevyimmällä asetuksella vesisuihkusta pääsee kuulemma nauttimaan jopa 10 minuutin ajan. Laukun mitat ovat 32 cm X 53 cm X 40 cm. Suihkun saa mukaansa kaikkialle hieman alle 40 euron hintaan.  Tavoitteesta on kasassa vasta alle kymmenesosa, joten jos tuote kiinnostaa niin ei muuta kuin rahaa kehiin.

Lähde

Edellinen artikkeliPyöräilyä ilmassa
Seuraava artikkeliPää pyörällä suunnasta?