Helmien etsiminen simpukoiden sisältä on varmasti tullut kaikille tutuiksi erilaisten dokumenttien ja elokuvien myötä. Jos haluaa saada helmikaulakorun hieman kuivemmalla tavalla, voi suunnata amazon.com -verkkokauppaan.

Kyseisessä putiikissa myydään purkitettuja ostereita, joiden sisältä löytyy ihka aito helmi. Kyseiset elämänmuodot ovat jo tietysti valmiiksi kuolleita, mutta ne on säilötty erinäisiin aineisiin mädäntymisen estämiseksi. Hämmästyttävään n. 15 euron hintaan nähden on vaikea uskoa tämän jutun tosiperäisyyteen.

Tietty paketista löytyvän helmen koosta ja väristä ei ole mitään takuuta, sillä eihän kukaan voi tietää mitä siellä simpukan sisällä sitten onkaan. Mukaan saa vielä 18k valkokullatun kaulakorutelineen helmelle. 40 käyttäjäarvion perusteella ostajat ovat ainakin suurimmalta osalta tyytyväisiä tuotteeseen. Kaikkein luontoa rakastavimmalle ihmiselle tämä ei kuitenkaan liene se oikein lahja.

Lähde

Edellinen artikkeliItsenäistä hiustenleikkuuta
Seuraava artikkeliARKYD – Kaikkien satelliitti