Aivan heti ei tulisi mieleen nukahtaa ihanan valkoisen kohinan saattelemana. White Noise Machine väittää kuitenkin toisin.

Kyseinen hilavitkutin tuottaa sitä itseään eli valkoista taustakohinaa. Tämän pitäisi kuulemma rauhoittaa ja auttaa esimerkiksi lapsia nukkumaan ja rentoutumaan. Itse en ainakaan voi allekirjoittaa edellistä vanhempien televisioiden kanssa kasvaneena.

Kolmen tuuman soitin pystyy tuottamaan kymmentä erilaista ääntä, jotka eroavat toisistaan melko vähän. Kaikki pätkät ovat testikuunneltavissa lähdesivustolla. Löytyypä laitteesta myös automaattinen sammutusajastin, jos joku oikeasti onnistuu nukahtamaan näiden äänien saattelemana.

Lisäksi mukana on pistoke kuulokkeille ja teline omalle musiikkisoittimelle, jos vaikka haluaakin käyttää härveliä myös normaalina kaiuttimena. Virtaa laite käyttää joko micro USB:n kautta tai sitten suoraan piuhalla sähköverkosta. Rauhastaan joutuu pulittamaan n. 50 euroa.

Lähde

Edellinen artikkeli[Konsepti] Puhelin vaihdettavilla sisällyksillä
Seuraava artikkeliJatkossa Itella kuljettaa enemmän ilmaa ja pikkukiviä