http://www.youtube.com/watch?v=sVFrD9_5fZ8

Älypuhelimilla voi nykyään tehdä vaikka mitä aina nettiselailusta erilaisten pelien pelailuun. Ongelmana on kuitenkin usein pieni näyttö ja näppäimistö, joka on yleensä vielä kosketusnäytössä. Casetopin avulla voi muuntaa lähes minkä tahansa Android puhelimen, iPhonen tai Blackberry 10:n läppäriksi.

Asushan julkaisi jokunen aikaa sitten PadFone-nimisen härvelin, jota pystyi käyttämään tablettina, läppärinä tai älypuhelimena. Kickstarttaava Casetop sensijaan pyrkii erottumaan tästä sekä hinnallaan, että eliniällään. Myyntipuheissa luvataan 10-vuoden käyttöikää perustuen siihen, että kyseinen alusta sopinee tässä ajassa tuotetuille puhelinmalleille. Kun tähän lisätään fakta, että laitteen hinta on ”ainoastaan” hieman alle 200 euroa, alkaa vaihtoehto kuulostaa houkuttelevalta.

Suuremman näytön ja näppäimistön lisäksi hilavitkutin lupaa yli 30 tunnin akkukestoa, joka on huikean kuuloinen verrattuna etenkin halvempiin läppäreihin. Tämän lisäksi laite myös lataa matkapuhelinta käytön aikana. Puhelimen voi sijoittaa neljään eri kohtaan, joten sitä ei tarvitse pitää videolla esitetyssä paikassa häiritsemässä muuta työskentelyä. Puhelun sattuessa, voi kännykkänsä vain napata irti telineestä ilman suurempia haittoja.

Tällä hetkellä näytön tarkkuus yltää 720p:hen, mutta jos asetettu tavoite saavutetaan, seuraa siitä kuluttajille täysi 1080p teräväpiirtotarkkuus. Kickstarttaustavoitteesta on nyt kasassa hieman alle kolmasosa lähes neljäsosa, joten jos tällainen tuote kiinnostaa, niin ei muuta kun rahaa kehiin.

Lähde

Edellinen artikkeliValoa läheisyydestä
Seuraava artikkeliSano se Klingoniksi, Bing hoitaa käännöstyön.