Erilaisia iskuja ja roiskeita kestäviä älypuhelimia on toki tarjolla jo vaikka millä mitalla, mutta Meet Earl -niminen tablettilaite vaikuttaa sen verran mielenkiintoiselta, että se on tutustumisen arvoinen härveli.

Rahoitusta keräävä hilavitkutin on Android 4.1 :llä varustettu tabletti, joka on suunniteltu toimimaan kurjissa oloissa. Näytössä on käytetty vähävirtaista E-Ink -tekniikkaa, joten kaikkein sujuvimman videotoiston voi suoraan unohtaa. Laitteeseen on kuitenkin pakattu selviytymistarkoitukseen tarpeellisia ominaisuuksia kuten GPS-piiri, radiolähetinvastaanotin sekä säätilasensori.

Härpäke osaa esimerkiksi varoittaa reunalla roikkuvia huimapäitä heikkenevistä kiipeilyoloista. Radio toimii FRS,GMRS ja MURS -tekniikoilla ja lisäksi mukaan on rakennettu vastaanotin, joka tukee AM,FM,SW,LW -signaaleja. Tabletista löytyy magneetiton kaiutin, jonka kautta lähetyksiä voi sitten kuunnella ilman kuulokkeita.

Kaiken tämän lisäksi tuotteesta löytyy vielä erilaisia oppaita esimerkiksi solmujen taiteilemiseen. Teknisistä tiedoista vielä mainittakoon hanskoille sopiva kosketuspaneeli, aurinkopaneeli lataamista varten sekä 1034×768 pikselin tarkkuudella toimiva 6 tuuman näyttö.

Lähde

Edellinen artikkeliPohja näkyvissä!
Seuraava artikkeliMusisointia viivaimella