Pohja näkyvissä!

Aiemmin oli puhetta kokoon taittuvasta kajakista (tästä nimenomaan eikä kanootista toisin kuin jutussa mainittiin :)) ja tällä kerralla olisi taas tarjolla uudistuksia kajakilla melomiseen.

The Transparent Canoe Kayak on täysin läpinäkyvä soutupeli. Toki nykyisin on useita kaupallisia aluksia, joiden pohjasta voi kurkkia mereen, mutta tämä on ensimmäinen täysin läpinäkyvä kajakki, joka kirjoittajalla tulee vastaan. Muina ominaisuuksina tarjotaan istuimia kahdelle henkilölle ja kelluvuutta 193 kilolle. Penkkien paikkoja on myös mahdollista liikutella paremman jalkatilan saavuttamiseksi.

Runkomateriaalina on polymeeri. n. 1500 euron hintaisen kajakin mukana tulee kaikki tarvittava aina melasta  päätypenkkeihin. Strategiset mitat ovat 85 cm X 340 cm X 30 cm. Kyllähän tällaisella kelpaisi kirkkaissa vesistöissä kelluskella, mutta ei siitä paljoa ole huvia sysitummien järvien tai merialueiden tarkkailussa.

Lähde