Sosiaalista juomista

http://www.youtube.com/watch?v=9FdnssHlcRk

Wappu on takana päin, joten on aika palata arkeen. Tähän ajanhetkeen siis sopii hyvin artikkeli Budweiserin uudesta hilavitkuttimesta.

Kyseinen alkoholituotteita valmistava firma on kehittänyt kupin, joka sisältää pienen sirun. Kun kaksi ihmistä sitten skoolaa laseillaan, rekisteröityy tästä viesti Facebook-sivustolle. ”Buddy Cup”:n tavoite on sen kehittäjien mukaan kyseisen yhtiön tuotteita nauttivien ihmisten välisen kanssakäymisen lisääminen.

Kai tässä on sitten jälleen kerran yksi esimerkki siitä, miten digitaaliset osaset pikku hiljaa löytävät tiensä paikkoihin, joissa niitä ei olisi ennen tullut ajatelleeksikaan. Teknologian hinnasta ei ole tietoa, mutta kyllä se varmasti perinteisen pahvi- tai muovimukin päihittää. Näkyneekö tämä sitten myös tuotteiden hinnoissa? Sitten on tietysti taas myös ikuinen kysymys siitä, haluavatko kaikki tehdä automaattisesti kavereita tällä tavalla.

Lähde