Vaikka kaikki eivät jaksa konsepteista innostua, ovat ne mielestäni oiva tapa esitellä kummallisiakin päähänpistoja. Nyt siis esittelyssä konsepti tulostamisesta!

Kaikki, jotka ovat joskus jotain tulostelleet, tietävät varmasti kuinka kallista muste näihin koliseviin printtereihin on. Suunnittelija Hoyoung Lee on miettinyt päässään tavan tulostaa teksiä käyttäen normaaleja lyijykyniä. Miksikäs ei, jos kerta paperille voi kirjoittaa tällaisilla puutikuilla käsinkin?

Sen lisäksi, että tämä laite tulostaisi uudella menetelmällä, siihen on myös kuviteltu ominaisuus tekstin kumittamiseen. Tulostelija voisi siis käyttää paperinsa muutamaankin otteeseen. Kieltämättä aika korkealentoisessa ideassa kynästä erotetaan lyijy jauhamalla se ensin puruksi, minkä jälkeen puiset palaset poltetaan sähkövirran avulla. Mitä jos työpöydän nurkassa käryäisi tällainen laite sen perinteisen suihkuttimen sijaan?

Lähde

Edellinen artikkeliKompakti kanootti
Seuraava artikkeliSosiaalista juomista

5 KOMMENTIT

  1. Entäs jos tossa olis joku sähkönen terotin sisäänrakennettuna ja ohjelmoitu niin että terottaa kynän aina kun pääsee liian tylsäksi.

  2. Mikä kauppa noita myy? Niin hauska laite, että ois melkein pakkohankinta. Yritin kattella noita täältä http://www.vaivaton.com/top, mutta ei siellä ainakaan ollu. Vinkatkaapa niin pääsee kirjottelee lyijärillä ensimmäistä kertaa luettavaa tekstiä 😉

    • Tämä on vielä parhaillaan konseptiasteella, joten ei ihme että ei löytynyt. Itsekkin aion hankkia heti jos/kun tulee markkinoille.

Kommenttien lisääminen on estetty.