Ilman ruokaakin pärjää jonkin aikaa, mutta vesi on usein ihmiselle se elintärkein ainesosa. Valitettavasti puhdasta vettä ei aina ole tarjolla ja tällöin NDuR Survival Straw voi olla se pelastava oljenkorsi.

Kyseinen imupilli on testattu EPA-protokollilla ja täyttää NSF/ANSI -standardit 42 ja 52 eli suomeksi se hoitaa tehtävänsä melko tehokkaasti. Tuote käyttää Seychelle-suodatustekniikkaa ja poistaa jopa 99,9% mikro-organismeista, 99,99% kemikaaleista ja raskasmetalleista sekä 99,9999% viruksista ja bakteereista.

BPA-vapaasta muovista valmistettu härveli sietää parhaimmillaan lähes 100 vesilitran puhdistamiseen riippuen kyseisen nesteen laadusta. Hieman päälle 20 euron hintakaan ei ole täysin kohtuuton ottaen huomioon, että tämä laite saattaa joskus pelastaa omistajansa hengen. Meriveden ystäville tästä imuvälineestä ei ikävä kyllä kuitenkaan ole, sillä suolavesi ei sovellu hilavitkuttimen toiminnalle. Itsellä ei varmaan pysyisi tällainen pilli kauaa puhtaana kun pitäisi koittaa kuinka likaista vettä sitä voikaan juoda.

Lähde

 

Edellinen artikkeliSosiaalista juomista
Seuraava artikkeliHerätys hinnalla millä hyvänsä