Miltä kuulostaisi, jos voisi kantaa rantaan kassin ja taitella siitä kanootin, minkä jälkeen lähtisi soutelemaan muina miehinä?

Ory Kayak on soutupeli, joka pystyy juuri edellä kuvattuun toimenpiteeseen. Tietysti myös kumiveneeltä onnistuu mahdollinen kuljetus vaivattomasti, mutta sitä joutuu aina täyttämään hyvän tovin ennen suotuhetkiä. Toinen ongelma halvoissa kumipaateissa on kestävyys teräviä kiviä vastaan.

Tämän kanootin kokoamiseen sen sijaan kuluu valmistajan mukaan ainoastaan viisi minuuttia. Leveyttä kulkupelistä löytyy 63,5 cm ja se on kuulemma helposti käsiteltävä ja tukeva härveli. Tuotteella on painoa alle 12 kg ja soutuvalmiiksi taiteltuna pituutta löytyy hieman alle 4 metriä.

Kieltämättä olisi mukava nähdä ihmisten ilmeet, kun tällaisen kantaa kainalossa rantaan ja pian jo soutaa vesiesteen ylitse.

Lähde

Edellinen artikkeli3D-tulostetut kuulokkeet
Seuraava artikkeli[Konsepti] Tulostusta lyijykynillä