Voita liput itsellesi ja kaverillesi Euroopan parhaille festareille!

Viime vuonna Hilavitkuttimen porukka yhdessä Soffa.tv:n kavereiden kanssa valloitti Keski-Euroopan festaririntamaa osallistumalla Unkarin Sziget -festivaaleille, julkaisten paikan päältä lähes reaaliajassa mobiililaittein editoituja festarivideoita. Uusi kesä, ja uudet Sziget -festarit lähestyvät jälleen kovaa vauhtia, ja mikäli omat kesäsuunnitelmasi ovat vielä vähänkään avoinna, niin nyt tarkkana!

Mikäli etsit täydellistä ajanvietettä elokuun alkupuoliskolle, niin kannattaa ehdottomasti osallistua Tiketin järjestämään kilpailuun, jossa on mahdollista voittaa ei vähempää, kuin kaksi kappaletta viikon lippuja Sziget -festivaaleille. Tämän yli 450 euron arvoisen palkinnon voittaa yksi onnekas, joka osaa kertoa parhaan vastauksen kilpailussa esitettyyn yksinkertaiseen kysymykseen. Kilpailusivulle pääset suoraan tämän linkin kautta

Ja vaikka et tänä vuonna itse pääsisikään itse paikalle, niin Hilavitkutin, Soffa, ja Tiketti ovat tänäkin vuonna Szigetissä paikalla Unkarissa, tarjoten päivittäisiä festariraportteja paikan päältä. Lisää tästä taas Hilavitkuttimessa kun aika on kypsä, pysykäähän siis kuulolla! (ja muistakaa osallistua kilpailuun!)