Oletko törmännyt Facebookissa, tai muualla sosiaalisessa mediassa hilpeyttä herättäviin mokiin, jotka mielestäsi ansaitsisivat tulla jaetuksi myös muun kansan kanssa? Onko ystäväsi esimerkiksi erehtynty luulemaan facebookkia googleksi, tai tiedätkö jonkun joka on joutunut pizzerian vessassa noloon tilanteeseen?

Mikäli tiedät jonkin tällaisen mokan, niin nyt kannattaa lähettää se uudelle viihdesivustolle nimeltään Nettimokat! Nettimokat lahjoittaa nimittäin kaikille julkaistun mokan lähettäneille ilmaisen 20 euron arvoisen lahjakortin Superkauppa.fi verkkokauppaan! Tämän lisäksi kuukauden kuluessa eniten facebook -tykkäyksiä saanut moka palkitaan bonuksena vielä erillisellä 50 euron lahjakortilla!

Eikö kuulostakin houkuttelevalta? Lisää tietoa aiheesta, sekä mokienlähetyslomake löytyvät osoitteesta Nettimokat.fi !

Edellinen artikkeliDynamo 2.0
Seuraava artikkeliSkannausta hiirellä