Yleensä erilaiset ihmist leikkaavat erikokoisia paloja kakusta. Etenkin lastenkutsuilla saattaa kuitenkin tulla kinaa siitä, kuka saa isomman palan kuin toinen. Klipy hoitaa tämän ongelman pois mielistä.

Laite kertoo herkun jakajalle täsmälleen mistä kohtaa palat tulee leikata, jotta koko kakusta saa 6,8,10 tai 12 palasta. Tuote on astianpesukoneen kestävä ja kustantaa juhlakansalle n.11 euroa. Toimintaperiaate on yksinkertainen. Laite asetetaan kakun keskelle ja sille määritellään yhden palasen koko. Sitten kyseistä härveliä pyöritetään kakun ympärillä kunnes kaikki palaset on saatu leikeltyä.

Ongelmana on tietysti se, että herkussa ei saa olla kovinkaan monimutkainen päällysrakenne, sillä se voi aiheuttaa ongelmia hilavitkuttimen asettamisessa keskikohtaan. Härveliä on saatavilla useammissa väreissä, joista kuluttajalle valikoituu satunnainen yksilö. Mitäs keinoja lukijoilla on kakun leikkaamiseen tasapuolisesti?

Lähde

Edellinen artikkeliKorvat heilumaan
Seuraava artikkeliAlle sekunnissa latautuva virranlähde