Jotkut väittävät, että nukahtavat paremmin tiettyjen äänien, kuten esimerkiksi sateen rapinan saattelemana. Jos haluaa kuunnella suosikkiääniään tai musiikkikappaleitaan sängyssä, mutta on kyllästynyt korviin painaviin kuulokkeisiin, voisi harkita tämän tyynyn tilaamista.

Ellery Sound Asleep Comfort Pillow with Built-in Speaker (huh) tarjoaa juuri sen, mitä nimi suomeksi käännettynä lupaa. Tämä 100% polyesteristä koostuva tyyny kätkee sisäänsä kaiuttimen, joka on sijoitettu tarpeeksi syvälle tyynyn rakenteisiin tarjoamaan sopivan äänenvoimakkuuden. Laitteesta löytyy hieman päälle 110 cm kuulokejohto, joka sopii useimpiin äänenlähteisiin matkapuhelimista stereoihin. Tyyny itsessään ei vaadi minkäänlaista virtalähdettä.

Hyviä käyttäjäarvosteluita amazon.com:ssa kerännyt päänpehmike lähtee kuluttajan mukaan hieman alle 40 euron hintaan. Laitteen idea loistaa esimerkiksi sairaana pedissä maatessa tai miksipä se toimisi esimerkiksi kännykän herätyskelloon yhdistettynä loistavana tapana päästä ylös sängystään. Kirjoittajaa epäilyttää ainoastaan laitteen pesumahdollisuudet.

Lähde (amazon.com)

Edellinen artikkeliÄlykästä autoilua
Seuraava artikkeliMobiilipelaamisen edut