Pienellä printatut asiat ovat yleensä niitä tärkeimpiä. Nykyisin esimerkiksi elintarvikkeisiinkin lisätään niin monia ainesosia, että pieniin pakkauksiin ahdettu tuoteseloste on sieltä fonttikoon pienimmästä päästä. Jos ei halua tihrustella mikroskooppista tekstiä, tulee apuun suurennuslasi. Kyseisen linssilaitten korvaaja sensijaan tulee tässä.

Handheld LCD Magnifier on laite, joka nimensä mukaisesti suurentaa kohteensa LCD-näytölle. Teksti tai kuvat näkyvät laitteen läpi minimissään 1.9 ja maksimissaan 13.6 kertaisina. Härveli on valmistajan mukaan kaiken lisäksi kevyt ja helppokäyttöinen. Suurennuslaitteesta löytyy ainoastaa kolme nappia ja 3.5 tuuman TFT-näyttö. Kuvaa voidaan näyttää mustavalkoisena, värillisenä tai käänteisenä ja se voidaan tarvittaessa jäädyttää paikalleen.

Suurentelua voi yhdellä latauksella harrastaa 2.5 tuntia. Aivan mikään halvin suurennuskeino ei kuitenkaan ole kyseessä, sillä kyseinen härpäke kustantaa n.250 euroa. Jos hinta olisi hiemankin halvempi, olisi tässä oiva apuväline etenkin heikomman näkökyvyn omaaville.

Lähde

Edellinen artikkeliDoodler – 3D piirtämistä
Seuraava artikkeliNissan Shitty Weather – voita käyttöösi Nissan Juke! (yhteistyössä Nissanin kanssa)