Vaikka talvisesonkin alkaakin pikku hiljaa vaihtua kevääseen, koskaan ei ole liian myöhäistä täydentää vaatevarastoa Zalando -verkkokaupasta tilatuilla talvikengillä, housuilla, tai vaikkapa villapaidalla. Zalandosta löydät myös varmasti talven trendikkäimmät takit vaatevakaapin komistukseksi. Mikäli Zalandosta ei kuitenkaan löydy riittävän mielenkiintoista päälle pantavaa, voit aina pukea päällesi vaikkapa Hilavitkuttimessa aiemmin esillä olleen Zombiepaidan, tai vaikkapa Riders in the Storm -talvitakin, joka on varustettu jopa suojalaseilla.

Joka tapauksessa nyt viimeistään on hyvä aika pukea tyylikäs talvitakki päälle. Eikä asiaa varmastikaan haittaa, että tässä vaiheessa talvea takki on mahdollista saada omakseen hyvinkin edullisesti, reilusti alennettuun hintaan!

Edellinen artikkeliPeili, joka ei peilaa
Seuraava artikkeliNODE – lisää älyä älypuhelimeen

5 KOMMENTIT

  1. Ja kuten mainos sanoo: Älä koskaan päästä ketään tänne verkkokauppaan, ja se pitää se asia taatusti kyllä niin kauan kunnes se älytön mainos loppuu televisiosta. Aina kääntyy kanava välittömästi toiseen kun tämä mainos tulee. Riitti jo. Ikinä en muuten tuolta ostakaan mitään.

    • En ole nähnyt kyseistä zalandon mainosta, eli en voi liittyä vihajunaasi. Kerran ostin ja nopeasti tuli, ilmainen kujletus 30pv palautusoikeudella. Suosittelen.

  2. Onpa artikkeli kaukana hilavitkuttimista. Tämän takia en ole täällä enää pitkään aikaan käynyt.

    Kummallista että täällä on vielä joku sponsorin työntekijä ”kommentoimassa”

    • Ei sensuroida. Tavallisesti kuitenkin julkaistaan vain ne kommentit, jotka tuovat aiheeseen jotakin uutta ja mielenkiintoista näkemystä. Menköön tämä kommenttisi kuitenkin nyt seulasta läpi.

Kommenttien lisääminen on estetty.