Keksijä Pentti Kalpala esittelemässä keksimäänsä marjojenpoimintalaitetta vuoden 2010 Keksintöjken päivillä

Vuosittain järjestettävä Viitasaaren keksintöjen viikko lähestyy jälleen! Mikäli olet kiinnostunut esittelemään yleisölle omaa keksintöäsi, tai kiinnostunut siitä, mitä Suomen keksintötaivaan alla tapahtuu, tätä tapahtumaa ei kannata missata. Lisätietoja kaipailevien kannattaa tutustua Hilavitkuttimen vuonna 2010 paikan päällä kuvaamiin esittelyvideoihin, sekä alta löytyvään keksintöjen viikon lehdistötiedotteeseen!

KEKSINTÖJEN VIIKKO 8. – 10.11.2012 VIITASAARELLA

Valtakunnallinen keksintötapahtuma Keksintöjen Viikko järjestetään tänä vuonna viikolla 45 Viitasaarella. Tapahtumapaikkana toimii Viitasaari Areena.

Kuudetta kertaa järjestettävän Keksintöjen Viikon tarkoitus on saada keksijät, yrittäjät ja yhteistyökumppanit verkostoitumaan. Tapahtumaan ovat tervetulleita yksityiset henkilöt, yritykset, yhteisöt ja järjestöt esittelemään suojattuja keksintöjä, uutuustuotteita ja/tai palveluita. Tapahtuman kohderyhmänä ovat yrittäjät ja sijoittajat, jotka kenties etsivät uusia tuotteita tai ratkaisua tuotannossa ilmenneeseen ongelmaan. Kyseessä ei siis ole ensisijaisesti yleisötapahtuma. Kehittämisyhtiö Witas Oy vastaa tapahtuman käytännönjärjestelyistä ja markkinoinnista.

Keksintöjen Viikon näyttelypäivät ovat 8. – 10.11.2012, jolloin tapahtumaan mukaan ilmoittautuneisiin keksintöihin, tuotteisiin ja palveluihin voi tutustua Viitasaari Areenalla. Innovointiin ja keksimiseen liittyviä oheisseminaareja ja -tilaisuuksia järjestetään koko viikon 45 aikana ja tapahtuma huipentuu valtakunnallisena Keksijän Päivänä torstaina 8.11. alkaviin näyttelypäiviin. Yksi tapahtumaviikolla järjestettävä oheistilaisuus on Suomen Keksijäin Keskusliitto KEKE ry:n maksuton IPR-koulutus.

Näytteilleasettajien ilmoittautuminen on parhaillaan käynnissä. Messupaikan hinta on 50 €, sisältäen paikan kolmeksi näyttelypäiväksi, messurakenteet, esittelypöydän ja tuolin. Varattavissa on sekä sisä-, että ulko-osastoja. Maksamalla messupaikan varausmaksun näytteilleasettaja sitoutuu osallistumaan tapahtumaan kolmena näyttelypäivänä. Ilmoittautumisia ottaa vastaan Kehittämisyhtiö Witas Oy, yhteystiedot tämän tiedotteen lopussa.

Mukana Keksintöjen Viikko -tapahtumassa on ollut vuosittain useita kymmeniä näytteilleasettajia ja nähtävänä jopa yli 100 keksintöä, sovellutusta ja uutuustuotetta. Yleisöä tapahtumassa on vieraillut vuosittain yli 2 000 henkilöä. Tapahtuman tuloksena on syntynyt uutta yritystoimintaa ja keksintöjä valmiiksi tuotteiksi.

Vuoden 2012 tapahtuman järjestävät yhteistyössä Kehittämisyhtiö Witas Oy, Viitasaaren kaupunki ja Suomen Keksijäin Keskusliitto KEKE ry.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:

Kehittämisyhtiö Witas Oy
puh. 044 577 6385
keksintojenviikko@witas.fi
www.keksintojenviikko.fi

Edellinen artikkeliParrot Zik by Starck, eli ehkäpä edistyneimmät langattomat kuulokkeet markkinoilla
Seuraava artikkeliTomohiro Inaban rautaveistokset saavat massan katoamaan