Mitä on taide, kuka sitä saa tehdä ja kuka sen päättää? Määritelläänkö taiteen rajat taidemaalariliiton vuosikokouksissa, Perussuomalaisten puolueohjelmassa, vai joka ikisien kaduntallaanjan omassa päässä? Niin tai näin, jotku asiat ovat vain kiistattoman kauniita. Näin esimerkiksi nuoren Japanilaisen taiteilijan nimeltään Tomohiro Inaba tekemät metalliveistokset. Orgaanisia asioita liikkeessä kuvaavat metalliveistokset ovat tarkalleen muotoon hitsattuja, jäykästä raudasta valmistettuja veistoksia, jotka kuitenkin maagisesti vaikuttavat katoamaan keveästi ilmaan. Kerrassaan taidokasta!

Lisää Herra Inaban teoksia löytyy taiteilijan kotisivuilta osoitteesta tomohiro-inaba.com

 

Edellinen artikkeliVuosittainen keksintöjen viikko lähestyy jälleen!
Seuraava artikkeliVinderhosen, eli nahkahousut viinille