Moneen ruokalajiin liittyy voimakkaita muistoja tai tuntemuksia. Esimerkiksi allekirjoittaneelle vohvelit tuovat aina automaattisesti mieleen Linnanmäen huvipuiston, jonka ilmassa leijuva, makuhermoja kutkutteleva vohvelin tuoksu kuului lapsena erottamattomana osana huvipuistovisiittiin. Yksi asia mikä vohveleista ei mennessä ehdottomasti kuitenkaan ole tullut mieleen, ovat nukkekodit. Tämä japanilais-portugalilainen, Ryosuke Fukusada ja Rui Pereira -nimisten muotoilijoiden toteuttama vohvelirautakonsepti kuitenkin todistaa, että nukkekodin ja vohvelin voi kuitenkin yhdistää. Vohveliraudalla voi paistaa hauskoja ja maistuvia pienikokoisia kalusteita, jotka voi pistää joko välittömästi suihinsa, tai sitten koristella kauniiksi asetelmiksi vaikkapa piparkakkutalon rekvisiitaksi ennen nauttimista.

Lähde: saporedeimobili.com

Edellinen artikkeliPadcaster liittää järjestelmäkameran objektiivit iPadiin
Seuraava artikkeliLaittamalla pään tähän pussiin, voit pelastua luonnonkatastrofilta

4 KOMMENTIT

  1. Aika hupaisa systeemi, varsinkin kun tuon soveltaa niihin piparkakkutaloihin, voi joku sisustusintoilija tehdä tyylikkäästi sisustetun trendikkään piparkakkutalon jouluksi.

  2. hmm mistähän se taikina laitetaan tähän härveliin ? jos se on noin auki kun täytät ni ethän sinä saa laitettua kuin toiselle puolelle muotista ? tai saat toki mut ei se pysy sielä 😛

Kommenttien lisääminen on estetty.