Vaikka vanhan kansan sanonnalla ”ruoalla ei saa leikkiä” on vankka perustelu, niin tietyissä tapauksissa säännön venyttäminen saattaa tuntua houkuttelevalta. Ruoallaleikkimiskielto ei varmastikaan myös ole ollut etummaisena lelusuunnittelijoiden mielessä kun nämä ovat suunnitelleet Double Barrel Marshmallow Shooter -vaahtokarkkihaulikkoa. Pumppaamalla toimiva vaahtokarkkikanuuna laukoo pehmeitä sokeriherkkuja piipustaan sitä tahtia kun aseistautunut toimistohiippari ehtii latausluistinta pumpata. Kanuuna on varmasti varma tapa esimerkiksi makealle person sermitoimistokollegan suun tukkimiseen.

Mallia vaahtokarkkisodankäynnistä oheisella videolla.

Vaahtokarkkihaulikkoja löytyy myynnistä Thinkgeek -verkkokaupasta hintaan $34,99 eli euroissa 26,7

Edellinen artikkeliJääkaapin oveen kinnitetty pizzapainike pelastaa nälkäisen
Seuraava artikkeliKukkiva naula