Ihminen on ajoittain äärimmäisen laiska otus. Pahimmillaan niin, että joka kotiin kuljetetun pizzan tilaaminen saattaa tuntua ylivoimaiselta haasteelta. Dubaissa sijaitseva pizzeria nimeltään Red Tomato Pizza on keksinyt ongelmaan oivan ratkaisun, nimittäin jääkaapin oveen kiinnitettävän VIP-pizza-painikkeen, joka tilaa pizzan asiakkaan kotiovelle yhdellä napin painalluksella.

Pizzapainikkeen toiminta perustuu bluetooth -ominaisuuteen, joka paritetaan toimimaan matkapuhelimen kanssa. Kun pizzapainiketta painetaan, lähettää laitteen omistajan kännykkä tekstiviestimuotoisen tilauksen pizzerialle. Tätä ennen asiakas on luonut netissä asiakasprofiilin toimitusosoitteineen, sekä lempipizzan täytteet. Tämän jälkeen pizzapainikkeen painanut asiakas saa tilausvahvistuksen kännykkäänsä tekstiviestillä ja sitten ei muuta kun odottamaan höyryävän maukkaan pizzan saapumista kotiovelle.

Nerokkaan yksinkertaista, eikö?

Ohessa palvelua esittelevä mainosvideo

Kautta: dvice.com

Edellinen artikkeliRobottiparturi
Seuraava artikkeliKaksipiippuinen vaahtokarkkihaulikko