Ihminen on ajoittain äärimmäisen laiska otus. Pahimmillaan niin, että joka kotiin kuljetetun pizzan tilaaminen saattaa tuntua ylivoimaiselta haasteelta. Dubaissa sijaitseva pizzeria nimeltään Red Tomato Pizza on keksinyt ongelmaan oivan ratkaisun, nimittäin jääkaapin oveen kiinnitettävän VIP-pizza-painikkeen, joka tilaa pizzan asiakkaan kotiovelle yhdellä napin painalluksella.

Pizzapainikkeen toiminta perustuu bluetooth -ominaisuuteen, joka paritetaan toimimaan matkapuhelimen kanssa. Kun pizzapainiketta painetaan, lähettää laitteen omistajan kännykkä tekstiviestimuotoisen tilauksen pizzerialle. Tätä ennen asiakas on luonut netissä asiakasprofiilin toimitusosoitteineen, sekä lempipizzan täytteet. Tämän jälkeen pizzapainikkeen painanut asiakas saa tilausvahvistuksen kännykkäänsä tekstiviestillä ja sitten ei muuta kun odottamaan höyryävän maukkaan pizzan saapumista kotiovelle.

Nerokkaan yksinkertaista, eikö?

Ohessa palvelua esittelevä mainosvideo

Kautta: dvice.com

Edellinen artikkeliRobottiparturi
Seuraava artikkeliKaksipiippuinen vaahtokarkkihaulikko

6 KOMMENTIT

  1. Sangen näppärä kapistus ja varmasti antaa huomioarvoa. Nimeltä mainitsematon kotimaan nettisivusto myös todisti itselle, että mitä helpompaa jonkin hetkellisesti haluttavan asian kuten herkkuruoan tilaaminen on, sitä useammin sitä tulee tilattua… alkuun jopa liiankin useasti. Eli lisämyyntiäkin varmaan syntyisi.

    Vielä kun pääsisi eksyilevistä pizzakuskeista eroon ettei tarvitse juosta kylpytakki päällä pihalle huitomaan…

    PS. Sillä sivustolla taisi/taitaa käydä myös puhelinlaskulla maksu, joten se olis koko paketti siinä.

  2. Voisi poistaa tämänkin blogin kirjanmerkeistä kun ei kerran päivitetä ikinä

  3. Samaa minäkin miettinyt, että miksei niinkin mielenkiintoisista aiheista oleva sivusto jaksa enää tonkia internetin ihmeellistä maailmaa ja esitellä erilaisia härpäkkeitä. Ohan noita tieteenkuvalehti, engadget, tiedelehti ja monta muuta paikkaa onneksi. Näin niitä internet-sivustoja kuolee ja parin vuoden päästä kukaan ei enää muista sivustoa. Kevyet bitit..

    • On Hilavitkuttimella ollut ennenkin heikkoja jaksoja, itse optimistina uskon, että Hilavitkutin nousee taas suureksi.

Kommenttien lisääminen on estetty.