Vaikka useimmiten liikenteessä näkyvät menopelit jaksavat hämmästyttää lähinnä tavanomaisuudellaan, niin tällä kertaa netin uumenista on löytynyt kaksipyöräinen kulkuväline, joka takuulla kääntää tiellä kulkiessaan päät. Kyseessä on Thaimaalaisen Roongrojna Sangwongprisarn -nimisen taiteilijan metalliromun avulla tuuaama moottoripyörä, joka arvatenkin ammentaa inspiraatiota Aliens Vs. Predator sarjakuvista, ja näiden perusteella myöhemmin tehdyistä elokuvista. Mikäli tämän hirviömäisen moottoripyörän estetiikka puree, menopelin toteuttaneen herra Sangwongprisarnin töitä on mahdollista päästä ihailemaan vierailemalla yhdessätaiteilijan neljästä, Ko Art Shop-nimeä kantavista myymälöistä Thaimaassa.

Kautta: odditycentral.com

Edellinen artikkeli3D tulostettu LP-levy on uusi musiikin jakamisen muoto
Seuraava artikkeliMeat legginsit ovat anatomisesti korrektit

4 KOMMENTIT

  1. 3nncn, enpä oo vielä törmäystilanteessa turvallista motskaria nähnytkään. Tuskinpa tuollaisella kukaan tosin suunnittelee törmäävänsäkään..

    Aiheesta kolmanteen, voisitko Erkki lukaista tekstin kertaalleen läpi ennenku painat sitä lähetä-nappia 😉 Pidän saitin ulkoasu-uudistuksesta!

  2. Standardivanteet ja jarrut pistävät silmään ikävästi. Mutta ei tuolla varmaan ole resursseja tehdä jostain billet-alumiinista teemaan sopivia versioita.

Kommenttien lisääminen on estetty.