Uskokaa tai älkää, siitä on vasta seitsemän kuukautta kun tsunami ja maanjäristykset tekivät tuhojaan Japanissa, aiheuttaen muun muassa ydinkatastrofin. Googlen katunäkymien kuvausautot ovat kuitenkin jo ehtineet japanin tuhopaikoille, kuvaten yhteensä 40 000 kilometriä katastrofialuetta uteliaitten ihmeteltäväksi.

Tuhon määrää pääsee ihmettelemään, lähes kuin paikan päältä kuka tahansa verkkoselaimella varustettu yksilö. Linkki oheisessa kuvassa näkyvään Onagawan kaupunkiin, Miyagin alueella löytyy täältä. Järkyttävää jälkeä on.

Kautta: dvice.com

Edellinen artikkeliViimeinkin hyvä syy hankkia kotiin 3D-televisio!
Seuraava artikkeliYhden henkilön kantosiipikajakki hakkaa neljän henkilön perinteisen

3 KOMMENTIT

  1. Mutta vielä tuotakin uskomattomampaa on se nopeus, jolla japanilaiset nuo romukasansa raivasivat ja osan alueista jopa uudelleen rakensivat… oikeasti, muutamassa kuukaudessa. Ei onnistuisi suomessa…

  2. Japani onkin yhtenäinen maa jossa ihmiset sentään kunnioittavat vanhuksiaan. Puhaltavat yhteen hiileen jos tällaista tapahtuu. Täällä ei anneta edes tietä toiselle. Saati se kyräily jos naapurilla sattuu olemaan hienompi auto kuin itsellä…No tämä onkin takapajula nimeltä suomi.

Kommenttien lisääminen on estetty.