Tatuoinnit, lävistykset ja implantit ovat vanhoja tuttuja tapoja muokata kehoa vastaamaan paremmin omia mieltyyksiä. Japanissa on nyt virinnyt uusi, elokuvien ja televisiosarjojen vampyyritrendin innoittama body modification -villitys, jossa teinitytöt ovat alkaneet teettämään itselleen hammaslääkärissä vampyyrimallisia kulmahampaita. Vampyyrimallisten kulmahampaiden teettämistä kutsutaan Japanissa nimella Yaba, ja omat terävät kulmahanmpaat saa teetettyä esimerkiksi Dental Salon Plaisir nimisessä hammaslääkärissä Tokiossa.

Ennen kuin tiukkapipoisimmat alkavat vispaamaan ilmiötä tuomitsevia sormiaan, mainittakoon vielä että vampyyrikulmahampaat ovat malliltaan tilapäisratkaisu, ja hammasimplantit tipahtavat paikoiltaan noin muutaman viikon vampyyriroolileikin jälkeen.

Kautta: inventorspot.com

 

Edellinen artikkeliHilavitkutin testaa: HP Premium Digital Headset – KILPAILU!
Seuraava artikkeliKirvesmurhaajan ulko-ovi

10 KOMMENTIT

  1. Kyseessä siis yaeba eikä ”yaba”. Japanissa on pidetty törröttävistä kulmahampaista iät ja ajat, näyttävät söpöltä nuoren tytön suussa. Kukin tavallaan, mutta ilmiö ei ole lainkaan uusi eikä sillä ole MITÄÄN tekemistä vampyyrien kanssa. Vähän tsemppiä näihin artikkeleihin ja lähdetekstin tulkintaan, kiitos

  2. Onko tuo nyt sitten yhtään sairaampaa kuin roikotella metallisia killuttimia korvissaan tai muita lävistyksiä kehossaan. Kyllähän tatuointejakin on kirjailtu ihoa koristamaan kautta aikain. Ja kehoa on muokattu milloin silikoonilla, milloin milläkin.
    Jotkin intiaanit sitoivat lapsiensa päähän lautoja että otsa litistyy ja näyttää sitten komeammalta.

    ”jos olisin saanut yhden altariandollarin joka kerta kun jokin maailmankaikkeuden osa vilkaisee toista ja toteaa että ”sehän on kauheaa” en istuisi nyt tässä kuin sitruunaviipale joka odottaa giniä”
    -Ford Perfect, linnunradan käsikirja liftareille.

  3. Kehonmuokkauksessa ei ole mitään sairasta, ei sitä varsinaisesti kenellekään pakoteta, eikä siitä tarvitse kenenkään pitää. Tuo koristeiden liimaaminen hampaisiin ei ole kehonmuokkausta. Aika kesyn näköiset nuo mallihampaat tuossa kuvassa, luonto on antanut meikäläisellekin isommat ja terävemmät.

  4. Itellä on tuollaset kasvanu luonnostaan sen jälkeen ku hammaslääkärin piti poistaa 2 maitohammasta tieltä ja hienommat vielä mitä kuvassa, he he.

Kommenttien lisääminen on estetty.