Tatuoinnit, lävistykset ja implantit ovat vanhoja tuttuja tapoja muokata kehoa vastaamaan paremmin omia mieltyyksiä. Japanissa on nyt virinnyt uusi, elokuvien ja televisiosarjojen vampyyritrendin innoittama body modification -villitys, jossa teinitytöt ovat alkaneet teettämään itselleen hammaslääkärissä vampyyrimallisia kulmahampaita. Vampyyrimallisten kulmahampaiden teettämistä kutsutaan Japanissa nimella Yaba, ja omat terävät kulmahanmpaat saa teetettyä esimerkiksi Dental Salon Plaisir nimisessä hammaslääkärissä Tokiossa.

Ennen kuin tiukkapipoisimmat alkavat vispaamaan ilmiötä tuomitsevia sormiaan, mainittakoon vielä että vampyyrikulmahampaat ovat malliltaan tilapäisratkaisu, ja hammasimplantit tipahtavat paikoiltaan noin muutaman viikon vampyyriroolileikin jälkeen.

Kautta: inventorspot.com

 

Edellinen artikkeliHilavitkutin testaa: HP Premium Digital Headset – KILPAILU!
Seuraava artikkeliKirvesmurhaajan ulko-ovi